Dette indhold er sponsoreret

Når det kommer til styrketræning kan man hurtigt se sig blind. Det handler hurtigt om proteinindhold og kalorier, og hvordan man får nok protein til at opbygge muskler, hvornår man indtager sin protein, samt hvor mange kalorier man indtager alt efter om man bulker op eller cutter. Her er der mange som træner, der begår fejl rent kostmæssigt – det er ikke for at sige, at det kan for muskelopbygning og kropstransformation være de to vigtigste makro-tal for dette – men ofte handler kroppen også på mange andre tal. Derfor vil denne artikel nævnte tre gode råd til brug af supplementer til træning, her vil den ikke gennemgå pre-workout eller andet, men gode råd til andre supplementer som vil hjælpe kroppen andre steder end bare til workouts.

 

Vitaminer og mineraler fås også som supplement

De kommer i alle mulige bogstaver og har hver deres funktion for kroppen. Ved en varieret og sund kost får det gennemsnitlige person en del af disse vitaminer, og vil i mange tilfælde kunne klare sig igennem på dette. Dog vil man kunne benytte og excellere hurtigere træningsmæssigt, hvis man prøvede at fremme sit vitamin og mineral indtag. Generelt set ved styrketrænere på alle niveauer handler det kun om protein, og derfor er kylling ofte ens go-to protein. Her kan man med fordel skifte nogle gang til fisk, da fiskens protein og fedtsyrer er unikke, og de OMEGA 3 fedtsyrer fra fisken fås ikke andre steder. De kan fås som supplement, og man skal overveje det. Når det kommer til vitaminer kan en økologisk juicekur være med til at give dette.

 

Shots og andet for at forebygge skader og sygdomme

Mange har hørt om økologisk ingefær shot, men det er de færreste som rent faktisk har prøvet det. Mange tror ikke på dets effekt, men der bevist at ingefær har en stor effekt når det kommer til at mindske sygdom og opbygning af immunsystemet.

 

Brug din sunde fornuft

Når det kommer til kost og supplementer gælder den sunde fornuft først og fremmest. Det gælder om at lytte til sin krop og hvad den siger. Det betyder også at man som styrketræner ikke kun isolerer sin kost på kalorier og protein, men finder alternative proteinkilder og vitaminkilder, som kan være med til at øge kroppens sundhed og medvidere styrke din performance i træningscenteret. Vær opmærksom på dig selv og dit indtag, det vil man komme langt med.