Proteinbar

Er du på udkig efter en god nærende proteinbar, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du finde frem til den proteinbar, som lever på til dine ønsker og behov.

Der er et stort udvalg af forskellige proteinbarer, det kan derfor være vanskeligt at finde frem til den proteinbar, som er noget for dig. Når du vælger din proteinbar, er der 2 overordnede faktorer, som er vigtige:

  • Smag
  • Næringsindhold

Smagen er naturligvis en vigtig ting, når du skal vælge proteinbar. Hvorfor spise noget, som du ikke synes om. Men smagen er ikke den eneste faktorer, som du skal være opmærksom på. Proteinbaren fungerer for mange, som et let og hurtigt mellemmåltid. Derfor bør du være opmærksom på næringsholdet. Næringsholdet skal gerne passe til de makro tal, som et mellemmåltid er for dig. Ellers kan du altid supplere dit mellemmåltid op med frugt og nødder.

 

 

Proteinbar – Vores top 3

Proteinbar XL
GÅ TIL PRODUKT
Proteinbar-lean
GÅ TIL PRODUKT
Bodylab proteinbar
GÅ TIL PRODUKT

Proteinbar til dig på farten

Proteinbarer er meget populære blandt sporty mennesker på farten. Det er let og hurtigt at tage en bar i tasken, når du er på i vej i skole eller på job. Dog er det vigtigt at pointere, at proteinbarer udelukkende bør fungere som et kosttilskud, og derfor ikke må dominere din kost. Proteinbaren kan derfor fungere som en snack eller mellemmåltid.

Proteinbaren er også ideel før og efter træning. En proteinbar giver dig muligheden for at blive fyldt op med proteiner og eventuelt massere kulhydrater (alt efter hvilken proteinbar du vælger). Kulhydraterne hjælper dig med at præstere godt under din træning, da de giver energi til dine muskler så du kan performe optimalt.

Indtager du proteinbaren lige før træning, så bør du være opmærksom på, at det kan tage et stykke tid før du får glæde af proteinerne. Proteinerne er et stykke tid om at blive optaget i kroppen. Alternativt kan du vælge at tage et tilskud af BCAA. BCAA kræver ikke nedbrydelse af kroppen, og kan derfor optages direkte af din krop. BCAA er forkortelsen for branched-chain amino-acids, på dansk kaldet de forgrenede aminosyrer.

SE DET STORE UDVALG AF PROTEINBARER

Proteinpulver eller proteinbarer?

Skal du vælge at supplere din kost med proteinpulver eller proteinbare. Begge kan sagtens have sin berettigelse. Det afhænger naturligvis af hvad dine mål er. Proteinpulver kan ligesom proteinbaren fungere godt som et mellemmåltid, dog er proteinbaren en lille smule lettere at have med på farten, da den ikke først skal blandet, men kan indtages med det samme.

Afslutningsvis kan du få et par tips om hvordan du vælger den rigtige proteinbar. Læs mere her.