Sport er fedt. Så meget er vi nok enige om. Men for mange er det ikke nok at være træningsnarkoman i fitnesscenteret eller på banen, for det er selvfølgelig lige så fedt at følge med, når de professionelle folder sig ud i selvsamme aktiviteter. Og så er det selvfølgelig endnu federe, hvis der er noget på spil. Hvis du er typen, der spiller penge online på sport, så ved du også, hvor irriterende det er at tabe dem igen. Så hvordan kan du løfte din sportsbetting-karriere til nye højder? Det får du svar på i denne korte guide.

Find de bedste velkomstbonusser

Hvis du lige er startet, er der god hjælp at hente til at få vind i sejlene. Langt de fleste bettingsider i dag tilbyder nemlig en velkomstbonus, og der kan være mange penge at hente, hvis du spiller dine kort rigtigt så at sige. Du ved måske, hvor stort udvalget af sider er i dag, og det er kun en fordel for dig som spiller – du kan nemlig drage nytte af konkurrencen om lige netop dig ved at finde den bedste bonus på markedet og dermed for alvor sparke karrieren i gang.

Her skal du dog være opmærksom på ikke at snuppe det første og det bedste tilbud. Mange sider har nemlig visse betingelser forbundet med disse bonusser eller rabatter, hvorfor det er vigtigt, at du undersøger siderne på forhånd og indskrænker udvalget til dem, der i sandhed tilbyder dig de bedste vilkår. Der er ikke meget ved at modtage en bonus på 500 kroner, hvis det betyder at du først skal spille for 5000.

Gå efter de bedste odds

Ligesom der er gode bonusser at hente, er der også gode odds at hente på mange sider – og mange sider, der tilbyder alt for lave odds. Der er altså stor forskel siderne imellem, og derfor er det igen vigtigt, at du undersøger dine muligheder og forholder dig kritisk til markedet. Mange sider har ry for enten at tilbyde lave odds eller meget høje odds, og så er det sådan set bare at vælge den side, der passer bedst til dig.

Her er det også en god idé på forhånd at tænke over, hvilke(n) sportsgren(e) du vil spille på. Er du stor fan af amerikansk fodbold er det eksempelvis en god idé at finde en side, som har eksperter på dette område, så du får de skarpeste odds.

Sammenlign siderne med hinanden

Vi har nu et par gange nævnt, at det er en god idé at sammenligne dine muligheder på nettet, men det kan hurtigt virke som et stort projekt. Heldigvis for dig, er der kloge folk, som har brugt deres tid og energi på at gøre arbejdet for dig, så du slipper for det. Der findes flere sider på nettet, som er dedikeret til denne sammenligning, såsom det svenske casino och spelbolag, hvor du kan læse dybdegående undersøgelser af udvalgte bettingsider. Hermed er du fuldstændig på den sikre side, når du sparker din bettingkarriere i gang.