Mangler du noget sødt, som både er sundt, vegansk og øger din muskelmasse? Så er det disse lækre rawbites med vegansk proteinpulver, som du skal gå i gang med! De er både super smagfulde, og så er de gode for din træning. Så uanset om du bruger vegansk proteinpulver, fordi du ikke spiser animalske produkter, eller fordi du ikke kan tåle laktose, så er de perfekte til dig. Går du ikke i em af de kategorier? Så kan du uden tvivl nyde dem alligevel. Så det er frem med bagegrejet og i gang med de her lækkerier!

Ingredienser

Det er en utrolig overskuelig opskrift og ingrediensliste, hvor der ikke skal en masse specielvarer til. Du skal bruge:

 • 100 g havregryn
 • 80 g friske dadler (uden sten)
 • 50 g solsikkekerner
 • 40 g vegansk proteinpulver – hvad end du har liggende
 • 30 g kokosmel
 • 30 g chokolade
 • 1 dl kaffe (2 tsk instant kaffe blandet i 1 dl kogende vand)

Har du ikke noget vegansk proteinpulver? Så kan du eventuelt købe det her hos LinusPro. Her er der forskellige muligheder, så du kan vælge lige præcis dén, som du finder bedst – og som måske passer bedst til denne opskrift.

Fremgangsmåde

 1. Først blender du både kokos, havregryn, solsikkekerner og det veganske proteinpulver fint.
 2. Herefter tilsætter du de friske dadler og finthakker igen.
 3. Så tilsætter du kaffen lidt efter lidt og blender med mellemrum. Du kan for eksempel tilføje 2 spsk. kaffe ad gangen.
 4. Når massen er blevet tilpas klistret, så tilsætter du chokoladen, som du forinden har hakket groft.
 5. Blend massen kort, efter du har tilføjet chokoladen. Dette gør du for at fordele chokoladen i massen.
 6. Så triller du kuglerne i de størrelser, som du gerne vil have dem.
 7. Sæt herefter kuglerne på køl.

Hvis du ikke bliver færdig med lækre rawbites på én dag, så er det en god ide at opbeholde dem i en lufttæt beholder i køleskabet, så de ikke bliver tørre.

Virker til enhver lejlighed

Rawbites med vegansk proteinpulver virker til enhver lejlighed. Du kan tage dem frem, uanset om du blot skal have en hyggelig aften på sofaen en søndag, eller når du får venner og familie på besøg. På den måde kan du forkæle både dig selv og andre, uden at I skal have dårlig samvittighed over det. Dine venner og familie vil heller ikke tænke over, at de får serveret noget relativ sundt, så du slipper for, at der kommer nogen former for sure miner.

Hvis du til tider føler, at den søde tand skriger på noget lækkert, så er de her altid gode at have i køleskabet, da de netop stiller lysten. Og du kan gøre det helt uden, at du skal bruge ekstra tid i træningscentret, fordi du har dårlig samvittighed. I bund og grund er disse rawbites med vegansk proteinpulver fuldt med en masse gode vitaminer, som er perfekte til en person, som træner meget. Så sørg endelig for altid at have et par stykker!